Wafelverkoop

Het nieuwe basketbalseizoen 2021-2022 is ondertussen goed van start gegaan. De trainingen en wedstrijden volgen elkaar snel op, het jaarlijkse Dunkers kamp is stilaan in zicht. De cel activiteiten van ons clubbestuur volgt het goede voorbeeld…

Om onze clubkas te spijzen gaan we onze krachten opnieuw bundelen om zoveel mogelijk wafeltjes te verkopen.

Wij bieden vanillewafeltjes, chocoladewafeltjes, frangipannekes, confituurkes en kokos rotsjes aan, verpakt in dozen van 700g en dit aan de prijs van 6 € per doos. Kan je niet kiezen? Dan ga je voor de “MIX”, een mengeling van alle voormelde wafeltjes, maar dan individueel verpakt in een doos van 800g aan de prijs van 8 € per doos. Dit jaar zijn er ook weer chocolade zeevruchten te verkrijgen, ook aan de prijs van 6 € per doos.

In bijlage vind je het bestelformulier dat je kan gebruiken om je bestellingen bij te houden. Bestellingen mogen doorgestuurd worden naar wafeltjes@dunkers.be Het geld mag overgeschreven worden op BE91 7341 4217 9676 Dit moet ten laatste op 10 oktober gebeuren.

Op zaterdag 23 oktober kan je de bestelde wafeltjes afhalen bij onze sponsor Granidesign Culot, Neringstraat 4, Industriepark Londerzeel. Hierover volgt later meer info. Noteer deze datum alvast in je agenda!!!!

Bij problemen of vragen, contacteer ons via wafeltjes@dunkers.be

Voor de ploeg die de meeste dozen verkoopt voorzien we een leuke sportieve verrassing!

Download blanco formulier