Bloemekesverkoop 25 april 2020

Beste dunker, ouder, sympathisant,

Nu het al langer licht blijft 's avonds, stilletjes aan hopelijk ook wat warmer en de lente zich duidelijk mag laten voelen, is het weer tijd om te denken aan onze bloemetjesverkoop! Op zaterdag 25 april, trekken we er weer op uit om overal in Londerzeel onze bloemetjes aan te bieden. Een mooi potje Azalea’s om de lente definitief in te zetten! Wij bieden dit mooie potje aan 7 € aan en 3 stuks voor 20 €.

Alle spelers op post!

We verwachten al onze spelers om tijdens de voormiddag mee te helpen met de verkoop. We verzamelen in de Chalet (tov tennisterrein Smash) in de Holle Eikstraat te Londerzeel. Stipt om 09:00 beginnen we eraan en we verkopen tot alle bloemetjes de deur uit zijn. Meestal is dat net na de middag en ook ditmaal laten we jullie niet met honger naar huis gaan. Uiteraard hoe meer zielen, hoe sneller het gedaan is! Mogen wij vragen ons te laten weten of wij op jouw sportieve inzet kunnen rekenen door een reactie per mail te sturen naar nadinef@dunkers.be. of onderstaande strook in te vullen en aan je coach te bezorgen. Ook hebben wij elk jaar graag wat hulp van mama, papa of ander familielid die in bezit is van wagen en rijbewijs om mee te helpen, laat het ons dan zeker weten. Zo hebben we zicht op de medewerkers en kunnen we ook al inschatten hoeveel hongerige magen wij dienen te vullen.

NIEUW SINDS VORIG JAAR EN EEN SUCCES !!!

Kan je die dag net niet helpen maar wil je toch een steentje bijdragen aan de club, geef dan vooraf de bestelling door per mail aan nadinef@dunkers.be. Op 25 april kan je dan je bestelling komen afhalen in de Chalet tot ± 12.30u. Voor grote bestellingen kunnen we ook de levering verzorgen. Nog een laatste inspanning om het competitiejaar leuk af te sluiten.