Digitaal Wedstrijdformulier (DWF)

Alles uitgelegd in enkele video's

Bij GSG Aarschot hebben ze enkel handige infosessies opgenomen:
1. De infosessie "shotclock 24"
2. De infosessie Digitaal Wedstrijd Formulier.

Digitaal wedstrijdformulier - DWF

Vanaf augustus 2019 wordt het traditionele papieren wedstrijdblad vervangen door een digitaal exemplaar in een groot aantal reeksen. Hoe dat precies in zijn werking gaat, wat je allemaal nodig hebt en welke veranderingen dat met zich meebrengt, lees je hieronder.
Stap 1: Koppel je e-ID aan je lidnummer
Stap 2: log in op Basketbal Vlaanderen met je account
Stap 3: Lees de handleiding handleiding
Stap 4: ik snap er niets van en ik heb meer info nodig
Stap5: Update DWF

Medisch attest - identiteitskaart

Alle spelers hebben een licentie en een medisch attest; vanaf 16 jaar hebben ze ook hun identiteitskaart bij. De ploegverantwoordelijke heeft deze bij zich aan de tafel. Elke coach heeft een technische vergunning. Het nummer ervan noteer je achter de naam van de coach en de assistant coach zo die er is. Indien je een licentie of een medisch attest kwijt bent of indien je er eentje nodig hebt van een speler die ook in een ander team speelt dan kan je een copie vragen bij Bart , onze secretaris. De boete voor het ontbreken van deze formulieren is ‚ā¨ 5,00.

Let op: de boete geldt per inbreuk. Dit wil zeggen: de te betalen boete is de som van alle ontbrekende items! We moeten er ook aan denken om onze gegevens correct en volledig in te vullen als we bezoekende ploeg zijn.

Oproep aan de clubrefs: schenk de nodige aandacht aan het afsluiten van het wedstrijdblad nadat de wedstrijd gedaan is. Vraag desnoods aan de bezoekers om hun gegevens aan te vullen zodat ook zij geen onnodige boetes aangerekend krijgen.

Opleiding tafelofficial.

Opleiding is een belangrijke activiteit van de Londerzeelse Dunkers. Niet enkel voor de spelers en de coaches maar ook voor de ouders vinden wij het van belang dat zij het basketbal zo goed mogelijk begrijpen. Een beter begrip van onze sport kan enkel bijdragen tot een betere supportersploeg die onze spelers komen ondersteunen. En wie weet, door het basketbal beter te begrijpen zijn er misschien een aantal ouders die actief binnen de club willen meewerken, als official, ploegbegeleider, ... .

Downloads

handleiding DWF
meer info DWF
DOWNLOAD den boek bij Microben
DOWNLOAD 14/24 seconden