Wafelverkoop

Het nieuwe basketbalseizoen 2023-2024 is met veel enthousiasme opnieuw gestart. De trainingen en wedstrijden volgen elkaar snel op, het jaarlijkse Dunkers kamp komt stilaan in zicht. Vanuit de cel activiteiten rekenen we graag op jullie om opnieuw zoveel mogelijk wafeltjes te verkopen en zo onze clubkas te spijzen.

Wat bieden we aan? Vanillewafeltjes, chocoladewafeltjes, frangipannekes, confituurkes en kokos rotsjes verpakt in dozen van 700g en dit aan de prijs van 7 € per doos. Kan je niet kiezen? Dan ga je voor “MIX”, een mengeling van alle voormelde wafeltjes, individueel verpakt in een doos van 800g aan de prijs van 9 € per doos. Ook zijn er weer chocolade zeevruchten te verkrijgen aan de prijs van 7 € per doos.

Stuur je bestelling ten laatste op 1 oktober 2023 door naar wafeltjes@dunkers.be . Het juiste bedrag schrijf je over op BE91 7341 4217 9676 met vermelding “wafelverkoop + naam speler”.

Noteer alvast zaterdag 14 oktober 2023 want dan staan de bestelde wafeltjes klaar om af te halen bij onze sponsor Granidesign Culot, Neringstraat 4, Industriepark Londerzeel. Hierover volgt later meer info. Voor de ploeg die de meeste dozen verkoopt voorzien we een leuke sportieve verrassing! Veel succes!

Het bestuur

Bij problemen of vragen, contacteer ons via wafeltjes@dunkers.be

Download blanco formulier