Zin om eens te proeven van basket?

Helaas geldt er een ledenstop voor seizoen 2023-2024!

In het kort

De trainingsuren
De coaches

Wat moet je meenemen als je enkele keren komt proberen?
- sportschoenen (basketschoenen zijn nog niet direct nodig)
- sportieve kledij
- iets om te drinken

Je mag een 2-tal weken komen proberen alvoor in te schrijven. Inschrijven kan door:
- een inschrijvingsformulier van Basketbal Vlaanderen in te vullen (dit krijg je van de coach/ploegverantwoordelijke)
- het medisch attest in orde te brengen
- het lidgeld te betalen

Nog meer info?

Wij van de Londerzeelse Dunkers staan met een gediplomeerde coaching staff klaar om jou wegwijs te maken in de wondere wereld van het basketbal. Vanaf 5 jaar is iedereen van harte welkom.

Om zeker te weten of basket iets voor jou is kan je gedurende een 2-tal weken komen proberen, wanneer je maar wil, het hele jaar door. (zoek hier de trainingsuren op ).

Het is natuurlijk altijd fijner om er van in het begin bij te zijn, de trainingen van iedere ploeg starten ongeveer half augustus, hou zeker en vast onze website in het oog!
De allerkleinsten(3de kleuterklas, 1ste en 2de leerjaar) kunnen terecht bij de Peanuts . Basketbal is dé ideale sport om kennis te maken met sporten omdat het meer dan welke sport dan ook verschillende basisbewegingen omvat. Je kind zal al spelend een betere coördinatie en een goede balbehandeling aangeleerd krijgen wat dus ideaal is om later eventueel uit te wijken naar een andere sport.

Ook wanneer je in een oudere leeftijdscategorie start is het nog niet verplicht om meteen volledig mee te draaien en wedstrijden te spelen. Je coach zal je door middel van een specifieke begeleiding klaarstomen voor het echte basketbal.

Indien je nog een vraag hebt aarzel dan niet om de coach van jouw leeftijdscategorie of de sportieve cel te contacteren. ( meer informatie over de coaches )

Ziezo, hopelijk ben je overtuigd en zien we je gauw terug op een training!


Nog niet overtuigd?

Bekijk enkele fimpjes van onze activiteiten!