Verzekering - Kwetsuren

Een goede voorbereiding zorgt er voor dat de kans op kwetsuren bijzonder klein is. Al kan je een kwetsuur nooit helemaal verhinderen. De VBL heeft in samenwerking met Ethias (het vroegere OMOB) een verzekeringspolis ontwikkeld waarvan alle leden die bij de VBL zijn aangesloten kunnen genieten. Bij De Londerzeelse Dunkers zijn dit alle spelers en coaches. Deze polis garandeert je de terugbetaling van alle kosten die niet door de ziekteverzekering worden terugbetaald.

Wat te doen?

Als je gekwetst geraakt op training of tijdens een wedstrijd, dan moet je zo vlug mogelijk hiervan aangifte doen. Zo vlug mogelijk dat wil zeggen: uiterlijk binnen de 14 dagen nadat je gekwetst bent geraakt. Deze aangifte moet gebeuren aan de hand van het aangifte formulier dat je hier kan downloaden. Om het formulier te downloaden klik je op de link waardoor het formulier zal geopend worden. Je kan het dan afdrukken of bewaren. Je kan ook met de rechter muistoets op de link klikken en dan doel opslaan als... (save target as...) kiezen. Je kan het formulier dan opslaan.

Het formulier is in PDF-formaat en je hebt Acrobat Reader nodig om het te kunnen openen en afdrukken. Acrobat Reader is gratis software die je kan downloaden. Klik op het logo hieronder om Acrobat Reader te downloaden.

Get Adobe Reader

Je laat het blad 4 door de dokter invullen en ondertekenen.Op de bladen 1, 2 en 3 kan je de vakken invullen waarop je het antwoord weet. Alle andere vakken worden door de secretaris ingevuld. Breng dus de ingevulde formulieren zo vlug mogelijk binnen bij Katia Blondé, Kouterveld 13 te 1840 Londerzeel of mail ze naar katiab@dunkers.be , of geef ze aan je ploegverantwoordelijke of aan de coach. Voeg eventueel een kort briefje bij van wat er juist is voorgevallen.

Laat ons vooral hopen dat niemand dit formulier nodig heeft!


Downloads

DOWNLOAD Verzekeringspapier